Go Back   PC Gamer Forums > Play with PC Gamer > Wurm Online

    Reply
     
    Thread Tools Display Modes
      #1   Report Post  
    Old 08-21-2010, 12:13 AM
    TheClown24 TheClown24 is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Aug 2010
    Location: York area
    Posts: 9
    Send a message via MSN to TheClown24
    Default ATI graphics?

    I've just got wurm, and it's great, however I seem to have a perculier graphics problem, I have seen screenshots of the game, and it's obviously no crysis but it looks vibrant and has personality, I compare these to my own game and they put it to shame, my textures are all just slabs of one colour, everything in the distance is oddly spaced out and it just looks drab in general even on maximum settings (aside from pretty trees which caused all the trees to be made of angry blockey squarey bits. The issue is almost certainly not my rig as it's a very capable machine unless it's some form of compatibility issue with my HD4870 or my Phenom 965. I'm not expecting anyone to be able to help with this issue but if any assistance can be given it would be much appreciated.
    Reply With Quote
      #2   Report Post  
    Old 08-21-2010, 01:00 AM
    M_the_C M_the_C is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Location: over there
    Posts: 367
    Default

    Hi, TheClown24.

    I found [URL="http://wurmonline.com/forum/index.php?topic=35068.0"]this thread[/URL] in the official bugs sub-forum which seems to follow what you are describing. It seems to be an issue with the newer ATI drivers, someone has posted [URL="http://wurmonline.com/forum/index.php?topic=35068.msg376406#msg376406"]a workaround[/URL] further on in the thread which might help. Best of luck.
    Reply With Quote
      #3   Report Post  
    Old 08-21-2010, 01:10 AM
    Prospero Prospero is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Location: UK
    Posts: 132
    Default

    Im not an ATI expert - had a look on the wurm forums.. and found the following..

    See if it works for you? or helps somewhat?..

    [url]http://wurmonline.com/forum/index.php?topic=37580.0[/url]

    Regards
    Pros.

    update: Seen mthec has just got in here before me imho the wurm support forums are worth a trawl..
    __________________
    Regards
    Prospero / T'Ippex / Limalinks

    PCG (Wurm) // PCG STO // PCG Minecraft

    WURM - Come Visit PCG
    StarTrek Online - Boldly Go to Season 9
    Minecraft - LEGO for Grown-Ups
    Reply With Quote
      #4   Report Post  
    Old 08-21-2010, 12:20 PM
    Gamer Gamer is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Posts: 578
    Default

    Wurm qnd ATI don't match.
    Reply With Quote
      #5   Report Post  
    Old 08-21-2010, 10:55 PM
    Xzal Xzal is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Location: UK
    Posts: 344
    Default

    Quote:
    Originally Posted by Gamer View Post
    Wurm qnd ATI don't match.
    By that logic then I shouldnt be playing it perfectly....
    __________________
    Wurmonline: Xzalander
    Isle of Gilead, Gilead, South Eastern Deliverance (Active)

    Eve Online:
    Gallente: PCGE : Xzal Firentii (inactive)
    Reply With Quote
      #6   Report Post  
    Old 08-23-2010, 02:28 PM
    Gamer Gamer is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Posts: 578
    Default

    After using some annoying workaround, if wurm doesn't support the latest drivers, then I won't support wurm.
    Reply With Quote
    Reply

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump