Go Back   PC Gamer Forums > Tech

    Reply
     
    Thread Tools Display Modes
      #1   Report Post  
    Old 07-05-2012, 08:36 PM
    Smashers1 Smashers1 is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Jul 2012
    Posts: 2
    Angry DX9 steam games not loading textures properly

    Hey guys,

    I need some help, I've been playing Warhammer 40,000 Space Marine lately and it's a good game but for some reason the textures for some of the models aren't loading properly like they are really blurry. This has happened to some of my other games as well which are also games on Steam, these are Skyrim, Dawn of War 1 and BF2 (and mods). I have a feeling it's got something to do with my DirectX because these are all DX9 games and also all of Steam.
    If anyone has any suggestions on how to fix this that would be sweet.

    [url]http://i.imgur.com/WagcV.jpg[/url]
    [url]http://i.imgur.com/xM5me.jpg[/url]

    As you can see from these two screenshots the Orks look crap. Also it's no all the textures that are affected.
    Reply With Quote
      #2   Report Post  
    Old 07-05-2012, 08:59 PM
    Tr4656 Tr4656 is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Posts: 6,567
    Default

    What are your specs?
    __________________
    Probably sent from my Nexus 5
    Intel SB-E 3930k with EK-Supreme HF
    NZXT Switch 810 || 2x MSI Ref 670
    ASUS Rampage IV Formula || G.SKILL 32GB Ripjaws X || NZXT Hale90 1000w
    Seagate Barracuda 7200 RPM 2TB || 2x128GB Plextor M3
    2x 27" Yamakasi Catleap + Dell Ultrasharp
    Zowie AM || Too many keyboards. (Using reds atm) || ARTISAN VE White
    Steam Profile
    Reply With Quote
      #3   Report Post  
    Old 07-05-2012, 09:28 PM
    Smashers1 Smashers1 is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Jul 2012
    Posts: 2
    Default

    AMD Phenom II X4 840 Processor 3.2GHz
    4GB RAM
    Asus M4A78LT-M
    Radeon HD 5770
    OCZ 500W

    not the highest spec machine I know but it plays all my games fine apart from the ones I've mentioned although they do run fine it's just the textures that don't load properly.
    I've also updated the driver for my 5770 to the latest.
    Reply With Quote
    Reply

    Tags

    direct x, dx9, space marine, steam, warhammer

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump