Go Back   PC Gamer Forums > Play with PC Gamer > Team Fortress 2

    Reply
     
    Thread Tools Display Modes
      #31   Report Post  
    Old 04-07-2011, 04:13 PM
    Gamer Gamer is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Posts: 578
    Default

    I'm happy to play scout or demo
    Reply With Quote
      #32   Report Post  
    Old 04-19-2011, 03:16 PM
    [FBP] Adam [FBP] Adam is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Aug 2010
    Posts: 147
    Default

    Ok, here it is at the moment:

    Scout: tr4656.
    Soldier: Noboty
    Pyro: Cap'n JABBA
    Demo: Gamer
    Heavy:Thunderchild
    Engineer:
    Medic: Asylum (Mentalasylum)
    Sniper: Nomads
    Spy: Coccyx

    We just need one more person And we need to get PCG to join. Still no reply from them, shameful ;P
    __________________

    • Phenom II X4 955
    • 1Gb Sapphire Radeon 5770
    • 4Gb DDR3 @1600Mhz
    • 250Gb HDD | 64Mb 1Tb HDD | 64Mb 2Tb HDD
    • OCZ ZS 650W Novatech PSU
    Reply With Quote
      #33   Report Post  
    Old 04-19-2011, 06:29 PM
    Gamer Gamer is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Posts: 578
    Default

    Once we have the teams we can start training
    What maps do people want by the way?
    Reply With Quote
      #34   Report Post  
    Old 04-19-2011, 06:59 PM
    [FBP] Adam [FBP] Adam is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Aug 2010
    Posts: 147
    Default

    I was thinking:

    A koth map: Viaduct/Lakeside

    A pl map: Badwater/Goldrush

    A 5cp map: Gorge/Granary
    __________________

    • Phenom II X4 955
    • 1Gb Sapphire Radeon 5770
    • 4Gb DDR3 @1600Mhz
    • 250Gb HDD | 64Mb 1Tb HDD | 64Mb 2Tb HDD
    • OCZ ZS 650W Novatech PSU
    Reply With Quote
      #35   Report Post  
    Old 04-19-2011, 08:30 PM
    Donbar Donbar is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Location: England
    Posts: 343
    Default

    I'll sign up as Engineer then. Sounds like fun!
    Reply With Quote
      #36   Report Post  
    Old 04-19-2011, 08:58 PM
    [FBP] Adam [FBP] Adam is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Aug 2010
    Posts: 147
    Default

    Yay, that's great then! All we need to do now is to get PCG's attention, I have a server and a mumble channel that we can use.
    __________________

    • Phenom II X4 955
    • 1Gb Sapphire Radeon 5770
    • 4Gb DDR3 @1600Mhz
    • 250Gb HDD | 64Mb 1Tb HDD | 64Mb 2Tb HDD
    • OCZ ZS 650W Novatech PSU
    Reply With Quote
      #37   Report Post  
    Old 04-19-2011, 11:18 PM
    Gamer Gamer is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Posts: 578
    Default

    I have a mumble server too if yours has problems. Althought I suggest removing the KOTH map and having badlands granary and badwater?
    Reply With Quote
      #38   Report Post  
    Old 04-21-2011, 02:44 AM
    Tr4656 Tr4656 is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Posts: 6,566
    Default

    We should go with a comp loadout. Badlands, granary and then maybe Viaduct since there was some comp matches on it.
    __________________
    Probably sent from my Nexus 5
    Intel SB-E 3930k with EK-Supreme HF
    NZXT Switch 810 || 2x MSI Ref 670
    ASUS Rampage IV Formula || G.SKILL 32GB Ripjaws X || NZXT Hale90 1000w
    Seagate Barracuda 7200 RPM 2TB || 2x128GB Plextor M3
    2x 27" Yamakasi Catleap + Dell Ultrasharp
    Zowie AM || Too many keyboards. (Using reds atm) || ARTISAN VE White
    Steam Profile
    Reply With Quote
      #39   Report Post  
    Old 04-21-2011, 09:54 AM
    [FBP] Adam [FBP] Adam is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Aug 2010
    Posts: 147
    Default

    Quote:
    Originally Posted by Tr4656 View Post
    We should go with a comp loadout. Badlands, granary and then maybe Viaduct since there was some comp matches on it.
    I'm not so sure about going down the comp road, I see highlander as a way for people who are used to servers like PCG, to get involved in a more competitive game mode. I think that it would be sensible to have one competitive mape, one "pubbers" map, and one in between such as viaduct or maybe lakeside?
    __________________

    • Phenom II X4 955
    • 1Gb Sapphire Radeon 5770
    • 4Gb DDR3 @1600Mhz
    • 250Gb HDD | 64Mb 1Tb HDD | 64Mb 2Tb HDD
    • OCZ ZS 650W Novatech PSU
    Reply With Quote
      #40   Report Post  
    Old 04-21-2011, 11:51 AM
    Gamer Gamer is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Posts: 578
    Default

    But Badlands and Granary are pretty regular pub maps anyway?
    Reply With Quote
    Reply

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump