Go Back   PC Gamer Forums > Play with PC Gamer > Team Fortress 2

    Reply
     
    Thread Tools Display Modes
      #21   Report Post  
    Old 01-26-2011, 06:42 PM
    Osku Osku is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Oct 2010
    Posts: 2
    Default

    How do I find a game with an IP address? the search bar doesnt seem to do it or the server is just down
    Reply With Quote
      #22   Report Post  
    Old 01-26-2011, 10:20 PM
    Osku Osku is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Oct 2010
    Posts: 2
    Default

    Quote:
    Originally Posted by Osku View Post
    How do I find a game with an IP address? the search bar doesnt seem to do it or the server is just down
    Nevermind, finally this small mind of mind figured it out.
    Reply With Quote
      #23   Report Post  
    Old 02-23-2011, 05:49 PM
    Cap'n JABBA Cap'n JABBA is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Jul 2010
    Location: London Town
    Posts: 9
    Default

    update ze server D:
    __________________
    This post is the intellectual property of the JABBA-CORPORATION™
    Reply With Quote
      #24   Report Post  
    Old 02-23-2011, 08:53 PM
    NateDave NateDave is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Jan 2011
    Posts: 6
    Default

    Oh I see, update
    Reply With Quote
      #25   Report Post  
    Old 02-26-2011, 08:42 AM
    Short Term Failer Short Term Failer is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Feb 2011
    Posts: 1
    Default

    am gonna play tf2 RIGHT now byt first i have to wait ages until my steam updates D:
    Reply With Quote
      #26   Report Post  
    Old 02-26-2011, 11:40 AM
    [FBP] Adam [FBP] Adam is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Aug 2010
    Posts: 147
    Default

    Can you update the server again please?
    __________________

    • Phenom II X4 955
    • 1Gb Sapphire Radeon 5770
    • 4Gb DDR3 @1600Mhz
    • 250Gb HDD | 64Mb 1Tb HDD | 64Mb 2Tb HDD
    • OCZ ZS 650W Novatech PSU
    Reply With Quote
      #27   Report Post  
    Old 03-01-2011, 07:26 PM
    BRIANCFC1 BRIANCFC1 is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Mar 2011
    Posts: 2
    Default

    im new to team fortress 2 and dont know how to join the server any help?
    Reply With Quote
      #28   Report Post  
    Old 03-04-2011, 06:26 PM
    Cap'n JABBA Cap'n JABBA is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Jul 2010
    Location: London Town
    Posts: 9
    Default

    Quote:
    Originally Posted by BRIANCFC1 View Post
    im new to team fortress 2 and dont know how to join the server any help?
    easiest way is to add the server to your favorites. you do that by opening tf2, entering the server browser (click 'start playing') then go to the favorites tab. then in the bottom right, next to refresh theyre will be a button saying 'add a server' click it, then fill in the server you want to add to your favorites, so you can easily join it, so in this case the ip would be:

    85.236.100.18:27115

    add the server to your favorites, then it should be there for you to join

    if it appears blank when you double click it, just leave it a while and click refresh a couple times and if it's full then you can use autoretry which will get you in when theres next a free space
    __________________
    This post is the intellectual property of the JABBA-CORPORATION™
    Reply With Quote
      #29   Report Post  
    Old 04-17-2011, 06:07 PM
    Jimmeh Jimmeh is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Sep 2010
    Posts: 872
    Default

    Is there a problem with the server? It disappeared out of my faves a few days ago and I can't even re-add it now.
    __________________
    PCG UK Minecraft server admin: djjimmy

    Steam
    Reply With Quote
      #30   Report Post  
    Old 04-17-2011, 06:11 PM
    [FBP] Adam [FBP] Adam is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Aug 2010
    Posts: 147
    Default

    Quote:
    Originally Posted by Jimmeh View Post
    Is there a problem with the server? It disappeared out of my faves a few days ago and I can't even re-add it now.
    The server needs to be updated because there has been a TF2 update. Don't worry, it'll pop back up when it's been updated.
    __________________

    • Phenom II X4 955
    • 1Gb Sapphire Radeon 5770
    • 4Gb DDR3 @1600Mhz
    • 250Gb HDD | 64Mb 1Tb HDD | 64Mb 2Tb HDD
    • OCZ ZS 650W Novatech PSU
    Reply With Quote
    Reply

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump