Go Back   PC Gamer Forums > Tech

    Reply
     
    Thread Tools Display Modes
      #1   Report Post  
    Old 01-27-2013, 01:07 AM
    mcnameemadman mcnameemadman is offline
    Member
     
    Join Date: Jul 2012
    Posts: 31
    Default DayZ

    I've found the minimum requirements needed to run DayZ.
    [url]http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=4843&game=DayZ#systemRequirements[/url]

    but, I have no idea what the stuff is because I know nothing about computers. I would greatly appreciate if someone would find a computer with these specs for me. I want the minimum requirements.
    Also, im not looking to build it myself so a pre-built computer would be good.
    Reply With Quote
      #2   Report Post  
    Old 01-27-2013, 02:25 AM
    DuddBudda DuddBudda is offline
    Senior Member
     
    Join Date: May 2011
    Location: Europe
    Posts: 4,324
    Default

    how much do you want to spend?
    __________________

    Holy Cow - Warren Spector
    Life is too fucking short to hear or play Freebird - Isaac Brock
    I hope I see you later, where everybody's okay - Randy Brewer
    Reply With Quote
      #3   Report Post  
    Old 01-27-2013, 10:19 AM
    mcnameemadman mcnameemadman is offline
    Member
     
    Join Date: Jul 2012
    Posts: 31
    Default

    Um, at the most most €600. Would I be capable of buying a computer for that price that could run it?
    Reply With Quote
      #4   Report Post  
    Old 01-27-2013, 11:03 AM
    Rossrox Rossrox is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jul 2011
    Posts: 788
    Default

    Is that including everything, from the case, to the peripherals such as a monitor and keyboard?
    __________________
    i5 3570k @ 4.8 :: GTX 670 :: 16GB Corsair Vengeance
    Reply With Quote
      #5   Report Post  
    Old 01-27-2013, 11:34 AM
    mcnameemadman mcnameemadman is offline
    Member
     
    Join Date: Jul 2012
    Posts: 31
    Default

    no, i dont need a monitor, keyboard or mouse
    Reply With Quote
      #6   Report Post  
    Old 01-27-2013, 01:54 PM
    mcnameemadman mcnameemadman is offline
    Member
     
    Join Date: Jul 2012
    Posts: 31
    Default

    [url]http://www.amazon.co.uk/OCHW-COMPUTER-Multimedia-BULLDOZER-Operating/dp/B007SNNLQC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1359298346&sr=8-1[/url]

    ^^ is that computer good??
    Reply With Quote
      #7   Report Post  
    Old 01-27-2013, 04:36 PM
    marvluslf marvluslf is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2012
    Posts: 648
    Default

    Quote:
    Originally Posted by mcnameemadman View Post
    [url]http://www.amazon.co.uk/OCHW-COMPUTER-Multimedia-BULLDOZER-Operating/dp/B007SNNLQC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1359298346&sr=8-1[/url]

    ^^ is that computer good??
    Nope. The Bulldozer cpu's are suppose to be pretty naff for gaming. The arma 2 engine, which Dayz uses, is very cpu intensive. I know you said you didn't want to build yourself but I personally would, you will get more performance for your money plus with pre-builds like the one you linked usually come with poor power units etc.
    Reply With Quote
      #8   Report Post  
    Old 01-27-2013, 04:43 PM
    thehiddencheese thehiddencheese is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Aug 2012
    Posts: 1,171
    Default

    A [URL="http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103727"]965[/URL] and [URL="http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130625"]550ti[/URL] run arma 2 very good.
    Reply With Quote
      #9   Report Post  
    Old 01-27-2013, 04:51 PM
    marvluslf marvluslf is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2012
    Posts: 648
    Default

    I have all settings on normal (usually leaving aa off) at 1080 and im averaging 50fps and it still looks/ plays good. I would choose the 965 over the bulldozer chips also, great chips especially for the price
    Reply With Quote
      #10   Report Post  
    Old 01-27-2013, 05:28 PM
    mcnameemadman mcnameemadman is offline
    Member
     
    Join Date: Jul 2012
    Posts: 31
    Default

    Thanks for all the replies! So none of you think I can buy a pre built computer within my €600 budget?
    Reply With Quote
    Reply

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump