Go Back   PC Gamer Forums > Tech

    Reply
     
    Thread Tools Display Modes
      #1   Report Post  
    Old 06-16-2010, 10:30 AM
    saul1664 saul1664 is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Posts: 110
    Default WMP 12 not displaying pictures

    Okay, this is a small problem but its doing my head in

    In WMP 12, it won't display My Pictures whatever I do, displays all music, all videos that are in the pictures folder, public pictures, but none of my pictures at all. This isn't a massive problem as can use other programs like Picassa, but can't understand why Windows will not index them. I think they appeared at one stage but have disappeared and whatever I try I cannot get them to show. Am running Windows 7.

    Saul
    Reply With Quote
      #2   Report Post  
    Old 06-16-2010, 11:45 PM
    skinnykid63 skinnykid63 is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Posts: 20
    Default

    I take it that My Pictures is set to be part of the Pictures Library, if it isn't make it so.

    Otherwise, try renaming My Pictures. Create a new folder named My Pictures, copy the photos over, and add this new folder to the Pictures Library.
    __________________
    Twitter
    Reply With Quote
      #3   Report Post  
    Old 06-17-2010, 09:39 AM
    saul1664 saul1664 is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Posts: 110
    Default

    Yes. For videos it references the my pictures folder and finds all the videos in pictures. Yet in the pictures folder it only shows public pictures despite the location being exactly the same and all settings exactly the same, if I rebuild the library they sometimes appear, but if I exit and come back they are gone again.
    Reply With Quote
      #4   Report Post  
    Old 06-17-2010, 10:38 PM
    saul1664 saul1664 is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Posts: 110
    Default

    Solved.

    Database was corrupt, don't know how as brand new computer, but troubleshooter would not fix it, found a 3rd party fix that seems to have done it.
    Reply With Quote
    Reply

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump