Go Back   PC Gamer Forums > Play with PC Gamer > Guild Wars 1 & 2

    Reply
     
    Thread Tools Display Modes
      #51   Report Post  
    Old 04-27-2012, 06:52 PM
    antcodd antcodd is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Dec 2011
    Posts: 15
    Default

    Somehow managed to log in since 6.30 ish, but its getting pretty laggy and having problems connecting.

    That said, I love it already.
    Reply With Quote
      #52   Report Post  
    Old 04-27-2012, 06:58 PM
    snowy1256 snowy1256 is offline
    Member
     
    Join Date: Mar 2011
    Posts: 89
    Default

    Not to sound a noob, well infact I am one, this is my first real experience with MMOs
    How do I join the guild?
    __________________
    Thanks,
    Dom Noble
    Youtube http://www.youtube.com/bronzegizmohd
    Twitter: http://www.twitter.com/snowy1256
    Steam Name: snowy
    Reply With Quote
      #53   Report Post  
    Old 04-27-2012, 07:05 PM
    Medrin Medrin is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Dec 2010
    Posts: 20
    Default

    on different server from previous beta try to get on desolation if I can get enough gold for transfer.
    Reply With Quote
      #54   Report Post  
    Old 04-27-2012, 07:06 PM
    Klatu Klatu is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Location: Edinburgh, Scotland
    Posts: 1,052
    Default

    Quote:
    Originally Posted by snowy1256 View Post
    Not to sound a noob, well infact I am one, this is my first real experience with MMOs
    How do I join the guild?
    First you must sacrifice your first born and/or pray to the God of PCG (she is a proud and vengeful god btw).

    Failing that search for Archernick in game and give him a whisper I'd imagine.
    __________________
    "...people who personify and love corporations to the point where they can actually feel betrayed by them - well, roll over and take it. You're in for a lifetime of abusive imaginary relationships."

    (Blyth Jon, September 2011, PCGamer UK, p90)


    Steam id: feersum
    Reply With Quote
      #55   Report Post  
    Old 04-27-2012, 07:06 PM
    Archernick Archernick is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jul 2010
    Location: North Yorkshire
    Posts: 523
    Default

    Ok guys important news.

    Account ID's don't allow you to add one another.

    So please can you all add "Falco Darkwind" to your friends list by pressing "Y"

    I will invite you when you message me!

    Thanks!
    __________________
    System Specs:

    i7 2600k 4.6Ghz (Corsair H80 Water Cooling)
    8GB Corsair Vengance 1600Mhz
    Asus P8Z68 V - PRO Motherboard
    MSI GTX 580 Lightning (Factory Overclocked)
    LG 22x DVDRW Generic
    1TB Western Digital 7200RPM 64Mb Cache
    60GB Adata SSD (OS)
    850W Corsair Enthusiast PSU
    Bit Fenix Colossus Case
    Dell 23" LED IPS Monitor
    Razer Black Widow Ultimate / Razer Naga / Razer Megalodon


    Add me on Steam

    Check out my new Youtube Channel for SC2 Casts and game playthroughs!
    Reply With Quote
      #56   Report Post  
    Old 04-27-2012, 07:08 PM
    Klatu Klatu is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Location: Edinburgh, Scotland
    Posts: 1,052
    Default

    Anyone having problems at the 'play' screen? ie after you have created a character, I keep getting locked up after hitting play and can only exit by logging out of windows.


    edit: I changed to windowed mode and all's well now, might have been coincidence of course.
    __________________
    "...people who personify and love corporations to the point where they can actually feel betrayed by them - well, roll over and take it. You're in for a lifetime of abusive imaginary relationships."

    (Blyth Jon, September 2011, PCGamer UK, p90)


    Steam id: feersum

    Last edited by Klatu; 04-27-2012 at 07:24 PM.
    Reply With Quote
      #57   Report Post  
    Old 04-27-2012, 07:35 PM
    Redstorm Redstorm is offline
    Member
     
    Join Date: Aug 2010
    Location: Gloucester
    Posts: 32
    Default

    Cant connect atmo,diff codes everytime.
    Reply With Quote
      #58   Report Post  
    Old 04-27-2012, 07:50 PM
    Redstorm Redstorm is offline
    Member
     
    Join Date: Aug 2010
    Location: Gloucester
    Posts: 32
    Default

    Code 58:11:5:218:101 Any ideas cant get the support at GW,a bit busy I think
    Reply With Quote
      #59   Report Post  
    Old 04-27-2012, 07:54 PM
    Redstorm Redstorm is offline
    Member
     
    Join Date: Aug 2010
    Location: Gloucester
    Posts: 32
    Default new code

    Now 42:0:9001:5858.101
    Reply With Quote
      #60   Report Post  
    Old 04-27-2012, 08:10 PM
    leettari leettari is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Dec 2010
    Location: Finland
    Posts: 5
    Send a message via Skype™ to leettari
    Default

    Read their [url=https://twitter.com/#!/guildwars2]Twitter Feed[/url] whilst struggling with issues and whatnot for latest updates.

    They are aware of login issues (I for one cannot login either, at the moment) so be patient.
    It's open beta and their servers as well CS is being hammered.

    Saturday morning (for European people) it all should get somewhat better I reckon.
    Reply With Quote
    Reply

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump