Go Back   PC Gamer Forums > Play with PC Gamer > Planetside 2 > Planetside 2 UK

    Reply
     
    Thread Tools Display Modes
      #11   Report Post  
    Old 04-11-2013, 04:41 PM
    curly87 curly87 is offline
    Member
     
    Join Date: Jun 2011
    Posts: 42
    Default

    Try add new and see if that gives you the option? I remember I was confused using mumble for the first time.
    Reply With Quote
      #12   Report Post  
    Old 04-11-2013, 04:50 PM
    Mackyt Mackyt is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Apr 2013
    Posts: 5
    Default

    Yeah, I've tried that too.

    TS or Vent are a clan standard for a reason, yo'

    :/
    Reply With Quote
      #13   Report Post  
    Old 04-11-2013, 04:52 PM
    ThatN00bGuy ThatN00bGuy is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Nov 2012
    Location: Chesterfield
    Posts: 17
    Default

    Blue mumble that's new, I was confused at first when I used mumble but I think you have to click UK first then "add new" on the bottom should be make clickable and add in the details.
    __________________
    PlanetSide 2 - ThatN00bGuy

    Steam - ThatN00bGuy

    Website - RisingsunGames
    Reply With Quote
      #14   Report Post  
    Old 04-11-2013, 05:07 PM
    Mackyt Mackyt is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Apr 2013
    Posts: 5
    Default

    Thanks guys, I've got it going now.

    You were right TNG, you have to go to 'Add New' then put in the server info there, for some reason!

    I didn't think that was the right way before, as when you click on 'Add New' it automatically comes up with your personal port information, so I thought it meant 'Add New Server'.

    Very user un-friendly.

    Either way, I, and my friends, will certainly be online tonight!
    Reply With Quote
      #15   Report Post  
    Old 04-11-2013, 05:14 PM
    GravitySmacked GravitySmacked is offline
    Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Location: MISC Freelancer
    Posts: 64
    Default

    Ah I see, looks like you've downloaded the Mumble Sever software and not the client. It's trying to set up a server.Uninstall and grab the client software.
    __________________
    GravitySmacked on Planetside 2 (Miller)
    GravitySmacked on Guild Wars 2 (Desolation)


    Reply With Quote
      #16   Report Post  
    Old 04-11-2013, 05:47 PM
    Whippinator Whippinator is offline
    Member
     
    Join Date: Jan 2013
    Posts: 53
    Default

    Quote:
    Originally Posted by ThatN00bGuy View Post
    Blue mumble that's new, I was confused at first when I used mumble but I think you have to click UK first then "add new" on the bottom should be make clickable and add in the details.
    Available from [url]http://www.mumble.com/[/url], click the download link and gives you the option of a blue theme.
    Reply With Quote
    Reply

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump