Go Back   PC Gamer Forums > Play with PC Gamer > World of Warcraft Guild (EU)

    Reply
     
    Thread Tools Display Modes
      #1   Report Post  
    Old 07-02-2011, 08:59 PM
    bigsooz bigsooz is offline
    Junior Member
     
    Join Date: Sep 2010
    Posts: 9
    Default WOW start up problems

    Since the last update I've been having problems loading WOW. After I hit play nothing happens. No error message appears, the system doen't crash it's just WOW doesn't load. I see that WOW launcher continues to operate. So far the only remedy is to use the repair kit to fix this proble.

    Anyone else having a similar issue?

    Bigsooz
    Reply With Quote
      #2   Report Post  
    Old 07-02-2011, 09:07 PM
    Belimawr Belimawr is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Posts: 14,601
    Default

    have you tried opening the wow.exe and bypassing the launcher? if it still loads that way your problem is somewhere in the launcher.
    Reply With Quote
      #3   Report Post  
    Old 07-02-2011, 11:15 PM
    Zalid Zalid is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Location: South Wales
    Posts: 2,559
    Default

    All ok here. Sorry to hear of your problems sooz
    __________________
    PCG Officer
    Zalid - 90 Fire/Arcane Mage (Enchanting/Tailoring) Armory
    Welsh, and proud of it. Cymru am byth.
    Reply With Quote
      #4   Report Post  
    Old 07-03-2011, 07:27 AM
    Aphaeas Aphaeas is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Posts: 1,476
    Default

    I vaguely remember someone saying that they had this problem and it was one of the addons they were running.

    Try deleting them all and see if you can log on, then re-download and install one at a time and maybe you will find the issue.

    Can't think of any other solutions though
    Reply With Quote
      #5   Report Post  
    Old 07-03-2011, 05:51 PM
    Zalid Zalid is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Location: South Wales
    Posts: 2,559
    Default

    I know I had one issue where wow would crash every time I logged off a character. It turned out to be either Recount or AtlasLoot. Both were updated quite quickly and the issue has gone.
    Not had any trouble logging in though.

    Try deleting your addons as Aph said. Or better just cut and paste the addon folder somewhere safe and try that. If it works, you know its an addon. If it doesn't, then you have your addons all safe to put back in.
    __________________
    PCG Officer
    Zalid - 90 Fire/Arcane Mage (Enchanting/Tailoring) Armory
    Welsh, and proud of it. Cymru am byth.
    Reply With Quote
      #6   Report Post  
    Old 07-04-2011, 05:22 PM
    Orkgutz Orkgutz is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Location: England
    Posts: 1,469
    Default

    I have the same issue, just go into your wow folder and open the .exe file to launch the game, should work if u do that =)
    Reply With Quote
      #7   Report Post  
    Old 07-04-2011, 11:59 PM
    Zalid Zalid is offline
    Senior Member
     
    Join Date: Jun 2010
    Location: South Wales
    Posts: 2,559
    Default

    Only worry I have with that as a long term approach is that the launcher scans for keyloggers iirc.
    __________________
    PCG Officer
    Zalid - 90 Fire/Arcane Mage (Enchanting/Tailoring) Armory
    Welsh, and proud of it. Cymru am byth.
    Reply With Quote
    Reply

    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump